Varmt välkomna!

Publicerat

Kära gästläsare, varmt välkomna ska ni vara till den här nya bloggen. Vårt hopp är att vi ska vara en källa till spännande artiklar som berör vår mänsklighet.

Vad är det som händer i den här bloggen? Undrar du…

Bra fråga och det är ett enkelt svar. Den här bloggen är startat för att upplysa mänskligheten med mänsklighetens kulturella arv, det vill säga att vi människor kommer att prata här om vår kultur och dess utveckling, från att vi människor upptäckte elden till att vi idag sitter i våra hem och läser på nätet om Göta Energi – Sveriges största utmanare inom elbranschen, eller när du sitter och läser den här bloggen med och hur det påverkar vår kulturella arv.

Vi som sitter på bloggen är studenter inom bland annat Antropologi och Sociologi och har som mål att skriva någon gång i månaden, 1 eller 2 inlägg iallafall om vår värld och vår kultur från olika perspektiv, vi ska prata om olika världskulturer, det kan vara allt från amerikaner till gamla japanska kulturella arv, globalisering och hur våra kulturer utmanas idag av den händelse, hur påverkas vi än idag av andra kulturarv inom vårt och andras samhälle och mycket mer.

Vår avsikt är att vi ska vara en kunskapskälla för många av er. Vi tycker om att skriva och vi tycker om dela med oss av vår kunskap, så på vilket sätt är det bäst att göra det? Ju genom internets stora möjligheter, som exempelvis den här bloggen. Sprid den, dela gärna den med folk runt om dig, prata gärna med andra människor om vår blogg och tipsa dem om det. Nu är det här så klart en presentation och ännu kommer inte ni få läsa någon spännande kulturell läsning mer än att vi ville presentera oss och introducera vår idé.

Nu hoppas vi på att ni som läser detta bokmärker oss eller för den delen prenumererar på den här bloggen!

Vi hörs snart igen i ett annat inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *