Om mig

Vem är jag?

Om jag hade haft ett svar på den frågan hade jag inte haft mina allt för existentiella problem, där jag sitter och tittar mot taket och mina tankar snurrar det faktum att jag, sett till universum, är egentligen ganska betydelselös. Vad är jag om inte lite star dust som tillfällig finns här på jorden?

Om man nu ska svara på den frågan mer ”vanlig”, så heter jag Cassius. Jag är född i Grekland då en av mina föräldrar är grek och den andra svensk. Ja, en hel del svenskar blir kära i greker, tro det eller ej… har inte ni sett Tzatziki, morsan och polisen? Hon morsan blev ju kär i Tzatzikis pappa och hela grejen. Snygg kvinna btw.

Nu kom jag av mig igen, så CASSIUS är namnet. Vad mer kan jag säga om mig själv? Jag är lärare till yrke och fanatiker i tron, jag tror på att en bättre värld skapas genom utbildning. Kolla bara på vår vackra Sverige. Vi har det landet vi har för att vi har gratis utbildning för alla och för att det är lagstadgad att barn måste gå i skolan.

Annars så gillar jag det vanliga som andra gillar, resor, god mat, vin, öl, bra filmer, bra serier, bra stunder i livet. Jag älskar att läsa och skriva, därför är jag språklärare och ett välsmakande grillat kött säger inte jag nej till.